ТРЕТО НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО МЕДИАЦИЯ ЗА СТУДЕНТИ

ЦЕЛ НА СЪСТЕЗАНИЕТО ПО МЕДИАЦИЯ ЗА СТУДЕНТИ

Да даде пряк досег и живо преживяване на процедура по медиация, с която се разрешава реален житейски спор. Да предостави на участниците набор от практически техники и система за разрешаване на конфликти. Да стимулира творческото прилагане на медиация от участниците в избрани от тях сфери.

Състезанието е единственото по рода си в България и след двете супер успешни състезания през 2017 и 2018г.,  се провежда за трети път и се превръща в традиция. То е отворено за кандидатстване за студенти от всички специалности.

ОРГАНИЗАТОР
Състезанието се организира от Център за разрешаване на спорове като част от инициативите за популяризиране на медиацията в рамките на проекта „Медиация в подкрепа на бизнеса: Насърчаване на справедливото и целесъобразно разрешаване на спорове чрез съдебни програми за медиация“, финансиран от фондация „Америка за България“, изпълняван от Център за разрешаване на спорове,  2016-2019г. Повече за това можете да видите на https://www.mediation.bg/project.

ГРАФИК
ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА СЪСТЕЗАНИЕТО:

Дата на състезанието: 1 – 2 ноември 2019 г.
Срок за кандидатстване – до 20 октомври 2019 г. – чрез изпращане на Формуляр за участие  на e-mail: sustezanie@bgmediation.com.
Срок за включване на резервни отбори (при незаети квоти на университети) и уведомяване на участниците - до 23 октомври 2019 г.
Място на провеждане: гр. Пловдив,  хотел Рамада Пловдив Тримонциум

Потвърждение за включване и материали за подготовка
Заедно с уведомлението за включване в списъка с участници в състезанието по медиация, което всички кандидати ще получат до 23 октомври, ще бъде приложен Пакет с полезни материали за подготовка за състезанието.

За информация и въпроси можете да се свържете с нас на 

e-mail: sustezanie@bgmediation.com и тел. 0889 311 118.

Регламентът за участие може да видите тук.

С включването в състезанието си приемате, че данните Ви ще бъдат обработвани само ца целите на участието Ви в състезанието съгласно Политиката за поверителност на Център за разрешаване на спорове.